A land baron tries to reconnect with his two daughters after his wife is seriously injured in a boating accident.

Një baron toke përpiqet të ri-lidhet me dy bijat e tij pasi gruaja e tij është plagosur rëndë një aksident shëtitje me varkë.

Info: imdbYoutube
Shiko: Nowvideo
Shkarko: Zip filmaIvan Locke, a dedicated family man and successful construction manager, receives a phone call on the eve of the biggest challenge of his career that sets in motion a series of events that threaten his careful cultivated existence.

Ivan Loke, një familjar i përkushtuar dhe një menaxher i suksesshëm ndërtimi, merr një telefonatë, në prag të sfidës më të madhe në karrierën e tij, e cila vë në lëvizje një seri ngjarjesh që kërcënojnë ekzistencën e tij të kultivuar me kujdes.

Info: imdb,
Shiko: NovamovNowvideoVideoweed
Shkarko: UptoboxMovreelUploaded

While trying to save their childhood orphanage, Moe, Larry, and Curly inadvertently stumble into a murder plot and wind up starring in a reality TV show.

Tre shakagji duke u përpjekur për të shpëtuar jetimoren e tyre të fëmijërisë, Moe, Larry, dhe Curly pa dashje përzihen në një komplot për vrasje dhe përfundojnë deri në një shfaqje televizive.

Info: imdbYoutube
Shiko: SockshareVidtoUsersfilesUpafile
Shkarko: FilecloudUptoboxIn a future where people stop aging at 25, but are engineered to live only one more year, having the means to buy your way out of the situation is a shot at immortal youth. Here....

Në një të ardhme ku njerëzit nuk plaken më shumë se 25 vjec, dhe kanë mundësi të blejnë kohë duke përfituar një rini të pavdekshme.

Info: imdbYoutube
Shiko: SockshareYouwatch
Shkarko: UptoboxUploadedFilecloud

In the midst of trying to legitimize his business dealings in 1979 New York and Italy, aging mafia don Michael Corleone seeks to vow for his sins while taking a young protégé under his wing.

Duke u përpjekur për të legjitimuar marrëdhëniet e tij të biznesit në 1979 Nju Jork dhe Itali, don Michael Corleone kërkon të falje për mëkatet e tij, duke marrë një aleate te ri nën krahun e tij.

Info: imdb, Youtube
Shiko: VidtoFiredrive
Shkarko: Zipfilma
The early life and career of Vito Corleone in 1920s New York is portrayed while his son, Michael, expands and tightens his grip on his crime syndicate stretching from Lake Tahoe, Nevada to pre-revolution 1958 Cuba.

Jeta e hershme dhe karriera e Vito Corleone në 1920 Nju Jork është portretizuar ndërsa biri i tij, Majkëlll, zgjeron dhe forcon pushtetin e tij mbi sindikatë që shtrihet nga Lake Tahoe, Nevada para-revolucionit 1958 në Kubë.

Info: imdbYoutube
Shiko: FiredriveSockshare
Shkarko: Zipfilma

The aging patriarch of an organized crime dynasty transfers control of his clandestine empire to his reluctant son.

Vito Corleone është koka e familjes mafioze Corleone. Djali i tij Majlëll sapo është kthyer nga lufta e dytë botërore për të mos humbur martesën e motrës së tij me Carlo Rizzi.

Info: imdbYoutube
Shiko: FiredriveVidto
Shkarko: Zipfilma
Fioravante decides to become a professional Don Juan as a way of making money to help his cash-strapped friend, Murray. With Murray acting as his "manager", the duo quickly finds themselves caught up in the crosscurrents of love and money.

Fioravante vendos të bëhet Don Zhuan profesionist që të fitojë para për të ndihmuar mikun e tij të varfër, Murrein. Me Murrein që sillet si “menaxheri” i tij, dyshja, shumë shpejt e gjen veten të përfshirë në rrymën e dashurisë dhe parasë.

Info: imdbYoutube
Shiko: FiredriveSockshareVideoweed
Shkarko: MovreelFilecloudNosupload

Barney augments his team with new blood for a personal battle: to take down Conrad Stonebanks, the Expendables co-founder and notorious arms trader who is hell bent on wiping out Barney and every single one of his associates.

Barni dhe skuadra e tij, të njohur si “Shpenzuesit”, përfshihen në një konflikt me trafikantin e pamëshirshëm të armëve, Konrad Stonbenks, ish-krijuesi i Shpenzuesëve, i cili është i vendosur për të shkatërruar skuadrën.

Info: imdbYoutube
Shiko: Videoweed,
Shkarko: Filecloud,