Movie review score
5

It's "all for one and one for all" in this action-filled adventure as Barbie stars as Corinne, a young country girl headed to Paris to pursue her big dream - to become a musketeer!

Të gjithë për një  dhe një për të gjithë!
Animation

Info: YoutubeIMDb
Shiko: NosvideoOvfileDwnPutlockerSockshare
Shkarko:  NosuploadUploadic

Lere nje koment lidhur me filmin