Movie review score
5


Dy burra nga ane te kunderta te ligjit jan te infiltruar brenda policise se shtetit te Masacsets dhe mafias irlandez, por kur zbulohen nis dhuna dhe gjakderdhja

Info:You Tube
Shiko PutlockerNowvideo
Shkarko: NosuploadJumbofiles

Lere nje koment lidhur me filmin