Movie review score
5

When his pregnant fiancee becomes the latest victim of a serial killer, a secret agent blurs the line between good and evil in his pursuit of revenge.

Kur e fjuara e tij shtazënë bëhet viktima e fundit e një vrasësi serial, një agjent i fshehtë zgjedh rrugen midis të mirës dhe të keqes në ndjekjen e tij të hakmarrjes se tij.

Info: Imdb
Shiko: FileboxNosvideoPutlockerGinbigNowvideo,
Shkarko: RapidshareJumbofilesNosuploadUploadic

Lere nje koment lidhur me filmin