Movie review score
5

Two teenage girls in small-town Sweden. Elin is beautiful, popular, and bored with life. Agnes is friendless, sad, and secretly in love with Elin.

Dy vajza adoleshente në një qytet të vogël të Suedisë . Elin është vajzë e thjeshtë, e bukur, dhe shumë e mërzitur me jetën e saj. Agnes është pa miq, e trishtuar dhe në dashuri sekrete me Elin.

Info: Youtube
Shiko: NowvideoAllmyvideosPutlockerSockshareNosvideo,
Filebox
Shkarko: NosuploadRapidshareJumbofilesUploadic

Lere nje koment lidhur me filmin