Movie review score
5

Friendships are tested and secrets come to the surface when terminally single Rachel falls for Dex, her best friend Darcy's fiancé

Nje komedi romance,miqësitë janë testuar dhe sekretet dalin në shesh, kur Rakela përfundimisht bie në dashuri me Deksin

Info:IMDb
Shiko:Ovfile
Shkarko:Torrent


Lere nje koment lidhur me filmin