Movie review score
5


Enter the land of Tinker Bell and her four best fairy friends

Në shumë vite që nga fillimi i saj, Tinkerbell është bërë një prej zëdhënësve kryesorë për Disney dhe një nga personazhet e tij më portreti

Shiko: Ovfile,NosvideoPutlocker.
Shkarko: Jumbofiles,

Lere nje koment lidhur me filmin