Movie review score
5

In a social context deteriorated by a countrywide economic crisis, the life of several people will be turned upside down after they meet Cecile, a character who symbolizes desire.

Në një kontekst shoqëror të prekur nga kriza ekonomike në mbarë vendin, jeta e disa njerëzve do të kthehet përmbys, pasi ata të takohen Cecilen, një femër pasionante dhe aventuriere

KUJDES!! 
Filmi eshte i keshillueshem per moshen mbi 18 vjec. Permban skena erotike te forta. Ky eshte nje paralajmerim per te gjithe ata qe duan ta shikojne filmin dhe me mbrapa mos te ndihen te ofenduar!

Info: IMDb
Shiko: FileboxPutlockerVureelNosvideoNowvideo
Shkarko: JumbofilesUploadicRapidshareNosupload

Lere nje koment lidhur me filmin