Movie review score
5

Get ready for Barbie A Fairy Secret, an amazing adventure with Barbie where she discovers there are fairies living secretly all around us! When Ken is suddenly whisked away by a group

Pëgatituni për “Barbi dhe Sekreti i Zanave” , një aventurë mahnitëse e barbit në të cilën ajo mëson që përreth nesh ka Zana që jetojnë të fshehura.

Info: Youtube
Shiko: VeevrFileboxNowvideoNosvideo
Shkarko: NosuploadRapidshareJumbofiles

Lere nje koment lidhur me filmin