Movie review score
5

A vengeful barbarian warrior sets off to get his revenge on the evil warlord who attacked his village and murdered his father when he was a boy.

Një Përrallë e Conan dhe aventurave të tij në të gjithë kontinentin Hyboria në kërkim për t’u hakmarrë për vrasjen e babait të tij dhe fshatit të tij.

Info: You Tube
Shiko: VeevrFileboxNowvideoNosvideoPutlockerGinbig
Shkarko: RapidshareUploadicNosupload

Lere nje koment lidhur me filmin