Movie review score
5

This takes place several years before Cruel Intentions (1999), back to when Kathryn first meets Sebastian, their sexual attraction to each other and their enjoyment in destroying the lives of their peers.

Sebastian perjashtohet nga shkolla ku studionte per sjellje te keqe, dhe keshtu ftohet ne New York nga babai i tij per te vazdhuar studimet atje. Aty takon motren e tij Katerin, nje vajze e pandershme, e fksuar mbas pasurise dhe qe i pelqen vetja e cila e shtyn ate qe te behet nje egoist i ftohte.

Info: IMDb
Shiko: DwnFileboxNosvideoNowvideoPutlockerAllmyvideos
Shkarko: NosuploadRapidshareJumbofilesDwnUploadic


Lere nje koment lidhur me filmin