Movie review score
5

A man, suffering from short-term memory loss, uses notes and tattoos to hunt for the man he thinks killed his wife.

Një njeri, i cili vuan nga humbja afatshkurtër e kujtesës, përdor shënime dhe tatuazhe ne trup për të ndjekur njeriun që ai mendon se vrau gruan e tij.

Info: Youtube
Shiko: DwnPutlockerNosvideo
Shkarko: DwnNosuploadJumbofilesUploadic

Lere nje koment lidhur me filmin