Movie review score
5

Mr. Church reunites the Expendables for what should be an easy paycheck, but when one of their men is murdered on the job, their quest for revenge puts them deep in enemy territory and up against an unexpected threat.

Zoti Church ribashkohet me mercenaret per nje detyre qe supozohet te jete e lehte,por kur njeri nga njerezit e tyre vritet ne detyre, deshira e tyre per hakmarrje i vendos ata ne territorin e thelle te armikut dhe para nje kercenimi te papritur.

Info: IMDb
Shiko: NosvideoNowvideo
Shkarko: NosvideoUploadicFilecloud
Lere nje koment lidhur me filmin