Movie review score
5

Pirate Captain sets out on a mission to defeat his rivals Black Bellamy and Cutlass Liz for the Pirate of the year Award. The quest takes Captain and his crew from the shores of Blood Island to the foggy streets of Victorian London.

Pirate Captain vendos jashtë në një mision për të mposhtur rivalët e tij Zi Bellamy dhe Cutlass Liz për Pirate i Vitit Award.Kërkim i merr kapiteni dhe ekuipazhi i tij nga brigjet e ishullit të gjakut në rrugët errët të Londrës viktoriane.


Info: IMDb
Shiko:
 NosvideoNowvideoGinbigPutlockerSockshare
Shkarko:
 NosuploadUploadic.Filecloud


Lere nje koment lidhur me filmin