Movie review score
5

As the result of a childhood wish, John Bennett's teddy bear, Ted, came to life and has been by John's side ever since - a friendship that's tested when Lori, John's girlfriend of four years, wants more from their relationship.

Si rezultat i një dëshire fëmijërie, arushi i pelushit i John Bennett, Ted, erdhi në jetë dhe ka qenë gjithmonë nga ana e John , një miqësi që u testua kur Lori, e dashura e Johon prej katër viteve, kërkon më shumë nga marrëdhënia e tyre

Info: IMDb
Shiko: FileboxVidBulllYouWatchStreamCloudPutlocker,
 AllmyvideosGinbig
Shkarko: FilecloudTorrent


Lere nje koment lidhur me filmin