Movie review score
5

A trio of bodybuilders in Florida get caught up in an extortion ring and a kidnapping scheme that goes terribly wrong.

Një treshe e bodybuilders në Florida të marrë të kapur deri në një rrjet grabitje dhe një skemë rrëmbim që shkon tmerrësisht keq

Info: You TubeImdb
Shiko: PutlockerNosvideoVidtoVidbull
Shkarko: Shkarko DirektNosuploadUploaded
Lere nje koment lidhur me filmin