Movie review score
5

A criminal bides his time at a seedy motel, waiting for his boss after killing several men and making away with a mystery bag.

Një kriminel e kalon kohën e tij në një hotel, duke pritur bosin e tij pasi ka vrarë shumë njerëz dhe ia ka mbathur me një çantë misterioze

Info: Youtube,Imdb
Shiko: SockshareVidspotVidbullNovamov
Shkarko: MovreelUptoboxFilecloudNosupload
Lere nje koment lidhur me filmin