Movie review score
5

A self-diagnosed nymphomaniac recounts her erotic experiences to the man who saved her after a beating

Nje vajze e vet-diagnostikuar si Nimfo-maniake ( varesi ndaj seksit) i tregon eksperiencat e saj erotike burrit qe e shpetoi pasi e kishin rrahur .

KUJDES!! Filmi eshte i keshillueshem per moshen mbi 18 vjec. Permban skena erotike te forta. Ky eshte nje paralajmerim per te gjithe ata qe duan ta shikojne filmin dhe me mbrapa mos te ndihen te ofenduar!

Info: IMDbYoutube
Shiko: FiredriveVidtoMovreelNosvideoSockshare
Shkarko: NosuploadUploadedUptoboxLere nje koment lidhur me filmin