Movie review score
5

A depressed musician reunites with his lover, though their romance - which has already endured several centuries - is disrupted by the arrival of uncontrollable younger sister.

Një muzikant në depresion, bashkohet me njëriun e zemrës dhe më pas romanca e tyre do të prishet nga ardhja e motrës më të vogël dhe të papërmbajtshme.

Info: IMDbYoutube
Shiko: NovamovPlayedSockshareFiredrive
Shkarko: MovreelFilecloudNosupload







Lere nje koment lidhur me filmin