Movie review score
5


A sex comedy centered on a serial womanizer and his jilted lover.

Një komedi seksi të përqëndruar në një gru seriale dhe të dashurës së tij.

KUJDES: Filmi permban skena Erotike

Info: IMDbYoutube
Shiko: Firedrive
Shkarko: