Movie review score
5

A Brooklyn-set romantic drama about a bachelor torn between the family friend his parents wish he would marry and his beautiful but volatile new neighbor.

Një dramë romantike e zhvilluar në Bruklin rreth një beqari të ndarë midis mikes së familjes me të cilën prindërit e tij duan që ai të martohet dhe fqinjës së tij të bukur por të paqëndrueshme.

Info: IMDbYoutube
Shiko: NowvideoFiredrive,
Shkarko: FilecloudLere nje koment lidhur me filmin