Movie review score
5

This film is a short: A young Italian man enters the metro with a friend, and pass a woman who has just left the toilet with her dress tucked into her knickers.

Ky film është i shkurt: Një djalë i ri italian hyn në metro me një mik, dhe afër tyre kalon një grua sa po ka dalur nga banjo “publike” dhe papritmas , fustani i saj shko lart

KUJDESFilmi permban skena te forta EROTIKE

Info: IMDb,
Shiko: FiredriveSockshareVidtoVreerMovreelV-vids
Shkarko: UptoboxFilepupExoshare