Movie review score
5

With an unmanned, half-mile-long freight train barreling toward a city, a veteran engineer and a young conductor race against the clock to prevent a catastrophe.

Një tren mallrash, gjysmë-milje i gjatë duke shkuar drejt një qyteti, një inxhinier veteran dhe një garë dirigjente kundër kohës për të parandaluar një katastrofë.

Info: ImdbYoutube
Shiko: FiredriveNowvideo
Shkarko: FilecloudDfilesLere nje koment lidhur me filmin