Movie review score
5

A re-imagining of the horror icon Freddy Krueger, a serial-killer who wields a glove with four blades embedded in the fingers and kills people in their dreams, resulting in their real death in reality.

Një ri-imagjinat e Krueger Fredi icon tmerri, një vrasës-serik i cili përdor një dorezë me katër teh thike të ngulitura në gishtat dhe vret njerëzit në ëndrrat e tyre, duke rezultuar në vdekjen e tyre të vërtetë në realitet.

Info: ImdbYoutube
Shiko:
Shkarko:


Lere nje koment lidhur me filmin