Movie review score
5

The early life and career of Vito Corleone in 1920s New York is portrayed while his son, Michael, expands and tightens his grip on his crime syndicate stretching from Lake Tahoe, Nevada to pre-revolution 1958 Cuba.

Jeta e hershme dhe karriera e Vito Corleone në 1920 Nju Jork është portretizuar ndërsa biri i tij, Majkëlll, zgjeron dhe forcon pushtetin e tij mbi sindikatë që shtrihet nga Lake Tahoe, Nevada para-revolucionit 1958 në Kubë.

Info: imdbYoutube
Shiko: FiredriveSockshare
Shkarko: Zipfilma

Lere nje koment lidhur me filmin