Movie review score
5

A fleet of ships is forced to do battle with an armada of unknown origins in order to discover and thwart their destructive goals.

Forcat e marinës së Shteteve të Bashkuara zhvillojnë një stërvitje rutinë në Oqeanin Paqësor. Megjithatë ajo që nuk njohin, është se një teknologji shumë e avancuar jashtë tokësorësh i pret nën sipërfaqen e ujit. Planet e pushtuesit nuk do të vonojnë të zbulohen dhe shpejt Beteja premton të jetë e ashpër, si në ajër ashtu dhe në tokë. Por ajo që do të përcaktojë rezultatin e luftës është n beteja detare, më kritike e parë ndonjëherë në historinë e njerzimit …

Info: Trailer
Shiko: NowVideosFiredriveSockshareVidbull
Shkarko: UploadicRapidgator


Lere nje koment lidhur me filmin