Movie review score
5

Sean Anderson partners with his mom's husband on a mission to find his grandfather, who is thought to be missing on a mythical island.

Sean Anderson me partnerët e tij dhe me burrin e nënës së tij nisen në një mision për të gjetur gjyshin e tij, i cili është menduar si i humbur në një ishull mitik.

Info: Imdb
Shiko: NosvideoNowvideoFileboxAllmyvideos,Sockshare
Shkarko: NosuploadRapidshareJumbofilesUploadic

Lere nje koment lidhur me filmin