Movie review score
5

Kevin's mother struggles to love her strange child, despite the increasingly vicious things he says and does as he grows up. But Kevin is just getting started, and his final act will be beyond anything anyone imagined.

Nëna e Kevin sforcohet për ta dashur fëmijën e saj të çuditshëm, megjithëse bën dhe thotë gjërat më të çmuara gjatë rritjes së tij. Por Kevin sapo ka filluar dhe gjesti i tij përfundimtar do të kalojë çdo imagjinatë …

Info: IMDbYoutube
Shiko: NowvideoNovamov
Shkarko: IfileJumbofilesDepositfilesTorrent

Lere nje koment lidhur me filmin