Movie review score
5

The heroic story of a dictator who risks his life to ensure that democracy would never come to the country he so lovingly oppressed.

Haffaz Alladeen është diktator i çuditshëm i kombit të pasur me naftë Afrikane të Waadeya. Alladeen është aq egoist dhe i pamëshirshëm si diktatorë, ekzekutimin e ndonjë që nuk është dakord me atë të përdor nënshkrimin e tij "Shefi pres". Alladeen është thirrur nga OKB-ja për të adresuar shqetësimet e tyre në lidhje me programin e tij bërthamor.

Info: Imdb
Shiko: FileboxNowvideoNovamovAllmyvideosNosvideo
Shkarko: FilecloudUploadicRapidshareNosupload


Lere nje koment lidhur me filmin