Movie review score
5

The tragic death of a beautiful young girl starts a tense and atmospheric game of cat and mouse between hunter John Moon and the hardened backwater criminals out for his blood.

Vdekja tragjike e një vajze të re nis një lojë të tensionuar 'macja me miun' ndërmjet gjuetarit John Moon dhe kriminelëve në ndjekje të gjakut të tij.

Info: IMDbYoutube
Shiko: Zip Filma
Shkarko: Zip FilmaLere nje koment lidhur me filmin