Movie review score
5

An office worker is trapped inside the building where a killer is on the loose.

Një punonjëse zyre është bllokuar brenda në nje ndërtesë ku një vrasës serial është i lirë, dhe sjell kaos.


Info: IMDbYoutube
Shiko: FiredriveVidtoSockshareNovamov
Shkarko: RapidgatorNosupload
Lere nje koment lidhur me filmin