Movie review score
5

In Istanbul, retired CIA operative Bryan Mills and his wife are taken hostage by the father of a kidnapper Mills killed while rescuing his daughter.

Bryan mills nje agjend i CIA ne stamboll i dale ne pensjon dhe gruja e tij jan marre peng nga babai i nje rrembyesi femijesh qe mills ka vrare nderkoh qe po mundohej te shpetonte vajzen e tij.

Info: IMDb
Shiko: FiredriveSockshare
Shkarko: NosuploadFilecloudUploadic

Lere nje koment lidhur me filmin