Movie review score
5

 After the death of his father Murat II, Mehmet II ascends to the Ottoman throne. After braving internal and external enemies, he decides to complete what he was destined to do - conquer Constantinople.

Pas vdekjes së babait të tij Murat II, Mehmet II ngjitet në fron Osmane. Pasi ka sfiduar armiqtë e brendshëm dhe të jashtëm, ai vendos për të përfunduar atë që ai ishte i destinuar për të bërë - të pushtuar Kostandinopojën.

Info: IMDb
Shiko: NosvideoNowvideoNovamovGinbigVidbull.
Shkarko: NosuploadUploadicFilecloudLere nje koment lidhur me filmin